HAZUMI

La innovació cobra vida en tres dimensions

A Hazumi, ens enorgulleix ser pioners en el món del disseny i la impressió en 3D. Molt més que una empresa, som creadors de les teves idees, transformant conceptes en realitat tangible.

Què ens fa únics?

Al cor del nostre objectiu es troben la creativitat i la passió. El nostre equip d'enginyers utilitza les últimes eines de modelatge 3D per a donar vida als teus projectes. Mitjançant una consultoria gratuïta assessorem i realitzem les idees del client de manera personalitzada.  

La nostra Tecnologia, El teu Avantatge:

Comptem amb tecnologia d'impressió 3D d'última generació que garanteix resultats sorprenents. Des de peces detallades per a béns comercials fins a solucions amb una finalitat tècnica.

Hazumi ofereix una gamma completa de materials per a satisfer les teves necessitats. Treballem amb PLA, PETG, TPU, ABS, i materials abrasius composts de fibra de carboni o fibra de vidre entre molts altres. A més, si el client ho desitja, disposem de materials reciclats, comprometent-nos de manera íntegra amb el medi ambient.
Ens adaptem a les necessitats del client segons la finalitat del seu projecte.

Per què en impressió 3D?

El creixement de les tecnologies de fabricació additiva és innegable. Els seus avantatges són infinits ja que porten més enllà el concepte de dissenyador i enginyer, sense posar límits a la creativitat, com sí que succeeix amb altres mètodes de fabricació. La complexitat de les peces deixa de ser una limitació, ja que mitjançant la maquinària de la qual disposem a Hazumi Works, aconseguim personalitzar i optimitzar al màxim el disseny, segons les necessitats o especificacions que es desitgin. Des de peces de petit format enfocades al disseny i la decoració, a peces d'àmbit tècnic que requereixin exigents propietats mecàniques. 

Amb la impressió 3D, podem aconseguir la fabricació d'elements de manera fàcil i econòmica, per la qual cosa d'aquesta manera es poden crear peces úniques de baixa i mitja tirada, impossibles de fabricar amb els mateixos costos i intervals de temps mitjançant altres mètodes de fabricació.

Els nostres serveis

 

Servei d'impressió 3D online: Envia'ns l'arxiu que desitges imprimir en format .stp, .stl o .3mf sense importar la complexitat de la peça. Duem a terme la fabricació desitjada en una àmplia gamma de colors i materials.

 

Diseny de projectes i peces: Treballem des de zero o en projectes ja iniciats. Modelem la teva necessitat per a dur-la a terme, de manera individualitzada.

Decoració i merchandising

Decoració corporativa

Decoració corporativa

Fes del teu logotip un objecte que cridarà l'atenció dels teus clients, tant en una oficina com al local del teu negoci.

Clauers

Clauers

Aconsegueix un detall únic per a obsequiar a clients i treballadors, tant en fires com events d'empresa. D'aquesta manera, sempre et portaran a la seva butxaca.

Trofeus i reconeixements

Obtingues un disseny personalitzat, que s'adapti a la filosofia de la teva competició o concurs. Oferim des de trofeus fins a medalles o reconeixements, dissenyats des de zero. Hi ha la possibilitat d'afegir una placa gravada amb làser. 

Peces i recanvis

Recanvis

Recanvis

Digitalitzem i produïm recanvis per a peçes descatalogades o de dificil obtenció.

Elements de precisió

Elements de precisió

Fabricació i disseny de petits components com engranatges o punteres.

Peces a mida

Peces a mida

Dissenyades des de zero, les adaptem perquè encaixin a la perfecció en l'aplicació per la qual estan dirigides.
 
Peces d'alta càrrega

Peces d'alta càrrega

Per a suports o peces que aguantin certes forces i impactes disposem dels materials adequats per a aquest tipus d'aplicació.

Elements flexibles

Elements flexibles

Ideal per a peces pensades per a l'absorció d'impactes o l'adaptació a superfícies irregulars.

Cartelleria

Cartelleria

Cartelleria

Realització de rètols i cartells per a empreses tant d'interior com exterior. Amb la possibilitat d'afegir iluminació, i personalitzar la tipografia i el logotip del negoci.

Figures i elements etètics

Figures

Figures

Fabrica les treves figures úniques, amb una gran qualitat i rapidesa.

Elements estètics

Elements estètics

Disposem de les eines adequades per a fabricar peces que requereixin d'una alta precisió i qualitat per a aplicacions on predomina el component estètic.

Patrocinador Synergy Racing Team

Durant la passada temporada, l'equip de Motostudent SYNERGY Racing Team, de l'UPC de Manresa, va treballar dur per aconseguir portar a Motorland un prototip dissenyat i fabricat pels estudiants, amb l'ajuda de múltiples patrocinadors.

Desde HAZUMI Works, vam ajudar a l'equip produïnt merchandising i peces com ara útils de soldadura, elements de fixació pel muntatge de la moto o motlles per la fabricació dels parafangs de fibra de vidre. 

Us desitgem molta sort en la següent temporada!

@synergyracingteam

[email protected]

Posa't en contacte

Comunica't amb nosaltres utilitzant el formulari de contacte a continuació. Esperem la teva proposta.

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y Google política de privacidad y Términos de servicio aplicar.